PwC Türkiye, SAP Türkiye’nin Resmi Eğitim İş Ortağı Oldu

26 Aralık 2016

PwC Türkiye, kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP’nin Türkiye'deki "Resmi Eğitim İş Ortağı” oldu.

Bu ortaklık çerçevesinde SAP Akademi Eğitimleri'nin yanı sıra farklı sektörlerde uzmanlık gerektiren çeşitli SAP eğitimleri de PwC Türkiye tarafından verilecek.

SAP Akademi Eğitimleri ile katılımcıların yetkin eğitmenler eşliğinde SAP uzmanlıklarının arttırılması hedeflenmektedir. Katılımcılar, eğitimin ardından ücretsiz sınav hakkı ile “Sertifikalı SAP Uzmanı” olma şansına sahip olurlar.

SAP Türkiye Eğitim Direktörü Burçak Aksoy Kılınçer, PwC ile hayata geçirilen işbirliği hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: “SAP olarak temel eğitim stratejimiz bilişim sektörüne nitelikli insan kaynağı yetiştirme idealine dayanıyor. Yeni SAP danışmanlarının yetiştirilip sektöre kazandırılması, daha güçlü bir SAP ekosistemi oluşturmak adına kritik önem taşıyor. Bu noktada PwC Türkiye gibi profesyonellik, kalite ve güvenilirlik konularında kendini kanıtlamış bir iş ortağı ile bu yolda ilerlemenin heyecanını paylaşıyoruz. Bu işbirliği sayesinde 2017 itibariyle SAP eğitimlerini İstanbul dışında Ankara, Bursa ve İzmir gibi şehirlerimize de taşıyoruz. Bu şekilde hem SAP danışmanı olmayı hedefleyenler ihtiyaç duydukları eğitimlere daha kolay erişecek, hem de bu bölgelerdeki müşterilerimiz zenginleşen SAP ekosisteminden daha iyi faydalanabilecek. Bu birlikteliği uzun yıllar sürdürerek, SAP uzmanlığını ülke genelinde yaygınlaştırma ve Türkiye’nin dijital dönüşümüne hız kazandırma arzusunu taşıyoruz.”

PwC Türkiye Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri Lideri Oktay Aktolun ise görüşlerini şu şekilde paylaştı: “PwC Türkiye olarak misyonumuz sektöre özel derin bilgimiz ile verimlilik, kalite ve yenilikçilik çerçevesinde en iyi uygulamaları hayata geçirmektir. Bu noktada SAP Türkiye ile kurmuş olduğumuz taze işbirliği çerçevesinde, birikimimizi pratik eğitim çözümleri ile harmanlayarak SAP ekosisteminde insan kaynağı değerinin arttırılmasında ve mesleki gelişimin desteklenmesinde önemli bir rol üstlenecek olmanın heyecanını taşıyoruz.

Eğitimlere Katılım Koşulları Nelerdir?

• Katılımcıların dokümanları takip edebilecek ve sınavı geçmeye yetecek düzeyde İngilizce veya Almanca bilmesi gerekir. (Sınav ve dokümantasyon İngilizcedir. Dileyen kişiler önceden belirterek dokümanları ve sınavları Almanca alabilirler.)
  • SAP Akademi Eğitimlerinde, katılımcıların ilgilendikleri eğitimle ilgili bir bölümünden mezun olması veya tercihen minimum 1 sene saha tecrübesine sahip olması önerilmektedir.

Detaylı bilgi ve Eğitim Takvimi’ne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.