PwC dünyanın en güçlü on markasından biri olarak adlandırıldı

Brand Finance 2017 endeksinde PwC’yi en güçlü "business to business"
(şirketler arası pazarlama) markası ve dünyanın en güçlü on markasından biri olarak adlandırdı.
PwC Türkiye, Opsago alımı

Brand Finance endeksi, dünyanın en çok tanınan 500’ü aşkın şirketinin marka değerinin yıllık değerlendirmesidir. PwC aralıksız yedi yıl boyunca en yüksek puanı (AAA+) aldı ve “son derece kuvvetli ve iyi yönetilen” bir marka olarak değerlendirildi.

Değerlendirme marka farkındalığı, memnuniyet ve tavsiyeler, mali performans, iç yatırım, pazar payı ve gelirler dahil olmak üzere birçok etmeni ölçer. Ayrıca kurumsal sorumluluk, yönetişim ve iç ile dış paydaşların görüşlerini de inceler. Şirketler bunun ardından rakipleriyle karşılaştırılarak değerlendirilir. PwC en yakın sektör rakipleri arasında en yüksek sıralamayı ve puanı aldı.

PwC Küresel Marka Direktörü Ian Duncan şunları ifade etti: “PwC markası ağımızın hem daha iyi tanınan ve yerleşmiş hizmetlerde hem de yeni pazarlarda büyümesinde kilit bir bileşen. Ödül markamızın gücünü ve son yıllardaki ilerlememizi gösteriyor. Ayrıca çalışanlarımıza, kaliteye ve uzmanlığımıza yaptığımız ve yapmaya devam ettiğimiz yatırımların meyve verdiğini de gösteriyor.”

PwC 2007’den beri Brand Finance Endeksi’nde en iyi 100 küresel marka arasında ve öncü “ticari hizmetler” sektörü markası olarak yer alıyor.