PwC Türkiye’ye üç yeni ortak

24/07/17

Sektörün istikrar abidesi

36 yıldır hizmet verdiği her alanda öncü olan PwC Türkiye, üç yeni şirket ortağı ile gücüne güç katmaya devam ediyor.
1 Temmuz 2017’de PwC Türkiye’nin şirket ortaklarının sayısı 49’a ulaştı.

PwC Türkiye’ye üç yeni ortak: Işıl Uysun, Salim Alyanak, Sertu Talı

Soldan sağa: Sertu Talı, Halûk Yalçın, Salim Alyanak, Işıl Uysun

Hizmet verdiği alanlarda lider konumunu sürdüren PwC Türkiye’nin üç yeni ortağı açıklandı. Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri’nden Işıl Uysun, Bağımsız Denetim Hizmetleri’nden Salim Alyanak ve Sertu Talı PwC’nin küresel düzeyde uyguladığı kriterleri yerine getirerek 1 Temmuz 2017 itibarıyla şirket ortaklığına kabul edildiler.

PwC Türkiye Başkanı Halûk Yalçın, PwC Türkiye’nin yakaladığı istikrarlı büyüme ve potansiyeli ile PwC’nin küresel organizasyonu içinde adından başarı ile söz ettirdiğini söyleyerek şu değerlendirmede bulundu:

“Yeni şirket ortaklarımız, PwC Türkiye olarak yakaladığımız istikrarlı büyümenin somut bir göstergesi.  Türk iş dünyasının bize olan güveni ile yeni kazanımlara imza atarken başarımızı PwC çatısı altında yetişmiş yeni şirket ortaklarımızla kutlamaktan büyük bir gurur duyuyoruz.

Ülkemiz ekonomik olarak gerçek potansiyelini açığa çıkarma yolunda çok önemli bir dönemin içerisinde.  PwC Türkiye olarak 36 yıldır olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimize en kaliteli hizmetleri sunmaya ve ülkemiz için; koşulsuz, karşılıksız, değer yaratmak üzere var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.  Yeni şirket ortaklarımız da yetenekleri ve bugüne kadar edindikleri derin deneyimleri ile şirketimize güç, Türkiye’mize değer katacaklar…”

PwC Türkiye’nin yeni şirket ortakları

Işıl Uysun
2002 yılında Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olan Işıl Uysun, aynı yıl Coca Cola Brezilya'da yaptığı stajın ardından 2003’te PwC Türkiye’ye Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri bölümüne katıldı.  Hâlihazırda PwC Türkiye İç Denetim ve İç Kontrol Hizmetleri bölümünün liderliğini yürüten Uysun'un, süreç iyileştirme ve denetimi, kurumsal risk yönetimi, Sarbanes-Oxley denetim ve danışmanlığı, uyum denetimi, iç denetim kalite güvence değerlendirmesi konularında uzmanlığı bulunmaktadır.  Aynı zamanda PwC Türkiye ilaç sektörü ekibinde görev alan Uysun, PwC Türkiye’nin iç denetim başkanlığını da yürütmektedir. Işıl Uysun; CIA, CISA, CCSA, CRMA, CGAP, CRISC, CICA ve QMSA sertifikalarına sahiptir.

Salim Alyanak
2003 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Salim Alyanak, 2004’te PwC Türkiye Bağımsız Denetim Hizmetleri bölümüne katıldı. PwC Türkiye Risk Yönetimi ekibinde de görev alan Alyanak; Uluslararası Finansal Raporlama Standartları, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve topluluk şirketlerinin denetiminde tecrübe sahibidir. Ağırlıklı olarak, Perakende ve Hızlı Tüketim Malları ve Turizm sektörlerinde uzmanlaşan Alyanak, SMMM unvanına sahiptir.

Sertu Talı
2004 yılında Koç Üniversitesi Ekonomi bölümlerinden mezun olan Sertu Talı aynı yıl PwC Türkiye Bağımsız Denetim Hizmetleri bölümüne katıldı, 2010-2012 yılları arasında PwC İngiltere’de denetim müdürü olarak görev yaptı.  Aynı zamanda, PwC Türkiye Sermaye Piyasaları ekibinde görev alan Talı, yerel ve uluslararası hisse ve borç ihraç işlemlerinde uzmanlaşmıştır.  Ağırlıklı olarak; Eğlence ve Medya, Sanayi Üretimi, Perakende, Teknoloji ve Kimya sektörlerinde tecrübesi olan Talı, SMMM unvanına sahiptir.

PwC Türkiye’nin yeni şirket ortakları

Soldan sağa: Salim Alyanak, Işıl Uysun, Sertu Talı