Basın Bültenleri 2017

This item has been saved to your reading list.

PwC'nin son araştırmasına göre; Türkiye'de eğlence ve medya sektöründe internet kullanımı daha hızlı büyüyor

Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketlerinden PwC’nin 18. kez hazırladığı Küresel Eğlence ve Medya Sektörüne Bakış 2017-2021 Raporu, tüketicilerle daha derin etkileşim içinde olmak isteyen sektörde trendleri kullanıcı deneyiminin belirlediğini ortaya koyuyor.

This item has been saved to your reading list.

ULI ve PwC'nin Gayrimenkulde Gelişen Trendler® Avrupa 2018 Raporu: Avrupa gayrimenkul sektörü "iyimser ancak temkinli"

ULI ve PwC’nin gayrimenkul yatırımcıları için sektöre ışık tutan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2018 raporunun sonuçları İstanbul’da düzenlenen toplantı ile kamuoyuyla paylaşıldı.

This item has been saved to your reading list.

PwC'nin son araştırmasına göre; Yapay zeka avrupa'da sağlık harcamalarında 10 yıl içerisinde 172 milyar avro tasarruf sağlayabilir

PwC’nin Sherlock Sağlık Sektörünü Araştırıyor: Yapay Zekâ Avrupa’daki Sağlık Hizmetleri Harcamalarını Azaltırken Kalite ve Verimliliği Nasıl Artırabilir? başlıklı raporuna göre, yapay zekânın geniş çapta kullanımı hastalar için tasarruf sağlamanın yanı sıra, sağlık hizmetlerinin etkinliğini ve erişilebilirliğini artırabiliyor.

This item has been saved to your reading list.

PwC Türkiye, Uluslarararası finansal raporlama standartları'ndaki değişiklikleri şirketlerle değerlendirdi

Türkiye’nin lider denetim, vergi ve danışmanlık şirketi PwC Türkiye, Uluslararası Finansal Raporlama Standartları(UFRS) kapsamında değişen maddeleri değerlendirmek ve şirketlere önerilerde bulunmak amacıyla, Ankara’da düzenlenen panelde, Türkiye genelinden çok sayıda şirketle bir araya geldi.

This item has been saved to your reading list.

PwC Türkiye, Uluslararası vergi konferansı'nda...

Türkiye’nin lider denetim, vergi ve danışmanlık şirketi PwC Türkiye, Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi, International Fiscal Association (IFA) ve Uluslararası Vergi Arastırmaları Dernegi (IFA Türkiye) işbirliğiyle 5-6 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen IFA David R. Tillinghast Araştırma Programı - Uluslararası Vergi Konferansı’nın bir oturumuna ev sahipliği yaptı.

This item has been saved to your reading list.

Türk tüketiciler sağlık hizmetlerinde yapay zekâ ve robotları benimsemeye hazır

Tıpta yapay zekâ ve robotbilim sağlık görevlilerinin yerini alabilecek mi? Henüz değil, ancak sağlık sektörü hızla değişiyor ve insanlar buna hazırlanıyor. PwC’nin yaptığı son araştırmaya göre, tüketicilerin çoğu sağlık hizmetlerini daha iyi, daha hızlı ve erişilebilir hale getiren bu teknolojileri benimsemeye istekliler.

This item has been saved to your reading list.

Türkiye, portföy yönetimi sektöründe potansiyeli ile gelişmekte olan ülkeler arasında ön plana çıkıyor

PwC Türkiye’nin Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı Refah fonu desteği ile hazırladığı Türkiye Portföy Yönetimi Sektörünün Dönüşümü başlıklı raporda sektörün potansiyeli ve bölgesel ve uluslararası bir merkez haline gelebilecek şekilde gelişimi için atılabilecek adımlar da analiz ediliyor.

This item has been saved to your reading list.

Türk aile şirketleri için başarı “aklın yolu” ile “kalbin sesi” arasında doğru yolu bulmaktan geçiyor

PwC’nin son Küresel Aile Şirketleri Araştırması sonuçları, zorlu ekonomik koşullar ve artan değişim hızına rağmen Türk aile şirketlerinin dirençli bir şekilde başarıya odaklandıklarını gösteriyor.

PwC Türkiye, Opsago alımı ile danışmanlıkta iddiasını zirveye taşıyor

PwC Türkiye; tedarik zinciri, satış operasyonları ve dijitalleşme alanlarında uzman Opsago Yönetim Danışmanlığı’nı satın aldı. Bu adımı ile operasyonel mükemmellik uygulamaları konusunda Türkiye’deki en yetkin ekibi oluşturan PwC Türkiye, danışmanlık hizmetlerinde çok daha hızlı bir büyüme sürecine giriyor…

This item has been saved to your reading list.

Yeni risklere ve belirsizliğe rağmen CEO’ların cesareti artıyor…

Geleceğe güven artıyor,CEO’ların yüzde 52’si çalışan sayısını artırmayı düşünüyor,Aşırı regülasyon ve yetenekli işgücüne erişim endişeleri rekor seviyeye çıktı,CEO’lar küreselleşmenin gelir eşitsizliğine katkı yapmadığını düşünüyor. Türk CEO’lar ekonominin geneli konusunda biraz kaygılı ama yine de 2017’de şirketlerini büyütebileceklerine inanıyorlar…

This item has been saved to your reading list.

Enerji sektöründe 2,0 milyar dolarlık 30 birleşme ve satın alma işlemi gerçekleşti

PwC Türkiye’nin her yıl çıkardığı “Türkiye Enerji Sektöründeki Birleşme ve Satın Almalar Raporu”nun 2016 sonuçları açıklandı. Türkiye enerji piyasalarındaki hareketleri gösteren rapora göre 2016 yılında petrol, doğalgaz ve elektrik piyasalarında 30 adet şirket birleşme satın alma işlemi gerçekleşti.

Pazarlama ve İletişim, Müdür