2018 Yeni şirket ortakları

PwC Türkiye ülkemizin geleceğine inancını 10 yeni şirket ortağı atayarak gösterdi...

PwC Türkiye, ülkesi ile büyüyecek…

PwC Türkiye, önümüzdeki 10 yılda Türkiye’nin dünyanın en önemli ekonomileri arasındaki yerini alabilmesi için yapılması gereken bilgi ve deneyim yatırımlarının bilincinde, büyümeye devam ediyor.  Danışmanlık kuruluşlarının en önemli yatırımı olan “ortaklık” kurumuna yapılan atamaların; her alanda geleceğe yatırım yapan PwC Türkiye için ülkemize duyulan güvenin temel göstergesi olduğunu vurgulayan PwC yetkilileri, Türkiye’ye kazandırdıkları 10 yeni ortaklarından dolayı gururlu olduklarını dile getiriyorlar. PwC Türkiye, Türk iş yaşamının karmaşık problemlerine çözüm üretmek, geleceğin dijital dünyasında rol alacak şirketlere ve ülkemizden doğacak yeni global markalara yol arkadaşlığı yapmak üzere, 158 ülkedeki global ağının da desteğiyle yeni dönemin ekonomisi için gerekli hazırlıklarını tamamladı.

PwC’nin tüm dünyada uyguladığı kriterler çerçevesinde başarı göstererek PwC Türkiye şirket ortaklığına kabul edilen 10 yeni ortağı, uzun yıllara dayanan deneyimleri ve bilgi birikimlerinin de katkılarıyla Türk iş dünyasında fark yaratacak işlere imza atmaya ve değer yaratmaya devam edecekler. Stratejiden uygulamaya, denetimden, vergi çözümlerine her konuda geleceğin kazanan yapılarının oluşturulması için alanında uzman 1.700 profesyonel ile 1981 yılından bu yana müşterilerinin çözüm ortağı olan PwC Türkiye, yeni atamalarla birlikte şirket ortak sayısını 58’e yükseltti.

Yapılan yeni atamalar çerçevesinde Baran Engür ve Mevlüt Akbaş Danışmanlık Hizmetleri, Cenk Uslu Denetim Hizmetleri, Özkan Kıvanç Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri, Hürol Genç Vergi Hizmetleri, Barış Dinçer, Tolga Baloğlu ve Yiğit Arslan da Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri alanında hizmet vermek üzere ortaklığa kabul edildiler.  PwC Türkiye buna ilaveten alanlarında uzman iki yeni değeri ortak olarak bünyesine katarak hizmet ağını güçlendirdi. Bu çerçevede Evren Sezer Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri ortağı, Kağan Karamanoğlu da Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri ortağı ve Strateji Lideri olarak PwC Türkiye saflarında yerlerini aldılar.

Halûk Yalçın

PwC Türkiye Başkanı

Türk iş dünyasına sundukları hizmet yelpazesinin her geçen gün genişlediğini ve PwC olarak geleceğin kazanan organizasyonları için vazgeçilmez bir yol arkadaşı olmak üzere kararlılıklarını vurgularken yeni ortakları ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “PwC olarak Türkiye’nin potansiyeline ve gücüne olan inancımız sonsuz.  Bu nedenle bizler, ülkemiz ekonomisine yön veren müşterilerimize en iyi hizmeti, en profesyonel ekiplerle sunabilmek adına her geçen gün gücümüze güç katıyoruz.  Yeni şirket ortaklarımızla, değişen dünya ve iş yapış dinamiklerini herkesten önce analiz etmeye devam edeceğiz. Müşterilerimizle yıllardır süregelen güvene dayalı ilişkilerimizi gelecek dönemlerde çok daha farklı boyutlara taşıyabileceğimiz yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yeni şirket ortaklarımız yetenekleri, deneyimleri, güçlü insani ve etik değerleriyle hem PwC’ye hem de Türkiye’ye değer katacaklar.

Bizim Türkiye olarak gidecek çok uzun bir yolumuz var ve bu yolda bu coğrafyaya aşık iş insanlarının omuz omuza vererek bu ülkeyi hak ettiği yere kavuşturmak üzere var güçleri ile koşmaları gerekiyor.  Biz bu dev adımla bu yoldaki iddiamızı ortaya koyduk, herkesin de benzer sorumluluk bilinciyle bu amaca emek vereceğine inanıyorum. Bu işin başka yolu yok, geleceği hep birlikte çok çalışarak kazanacağız.  Bu bizim gelecek kuşaklara ödemekle mükellef olduğumuz en kutsal borcumuz.” dedi.

Pazarlama ve İletişim, Müdür, PwC Turkey