Ara

Sonuçlar yükleniyor

Green energy Business woman standing
City view from the top of a building Engineer with solar panel
Solar panels and threes Group meeting
City view from the floor Round table meeting

Küresel Faaliyet Raporu 2021 Yeni Denklem - Güven inşa etme - sürdürülebilir sonuçlar sağlama

Küresel Faaliyet Raporu 2021’de iş dünyasına, gezegenimize ve topluma etkimizi inceliyoruz. Ayrıca hem yeni stratejimizden (Yeni Denklem) hem de büyüme planlarımız ve kaliteye bağlılığımızdan bahsediyoruz.

CEO Survey hero image

Başkanın mesajı
Bu yılki raporumuzda 100.000 yeni iş arkadaşı kazanma planlarımızı açıkladık. Riskleri nasıl yönettiğimizi ve paydaşlarla nasıl etkileşime girdiğimizi inceledik. Gelirimizdeki büyümenin ve yatırımlarımızın ayrıntılarını aktardık. Güven inşa etmek ve sürdürülebilir sonuçlar sağlamak için müşterilerimizle birlikte yaptığımız çalışmalara baktık. Nasıl organize olduğumuzu ve kendimizden beklediğimiz standartları anlattık. Ayrıca, Dünya Ekonomik Forumu’nda belirlenen 21 temel paydaş kapitalizm ölçümlerine göre değerlendirmemizi raporladık.

Başkanın önsözünü okumak için tıklayın

0 PwC’nin 156 ülkedeki çalışan sayısı

0 PwC şirketlerinin 2021 mali yılındaki brüt geliri

0 PwC müşterisi olan şirketler

0 Denetim kalitesini yükseltmek için teknolojiye yapılan ek yatırım

Kazançlar, net gelir ve yatırımlarla ilgili bilgiler

2021 mali yılında, müşterilerin devam eden denetim hizmetleri ihtiyacı ve anlaşma ile yeniden yapılanmaya artan talep sayesinde dünyanın her yerinde gelirde %2 büyüme görüldü. Ayrıca çalışanlarımıza ve faaliyetlerimize 2,6 milyar ABD doları yatırım yaptık.

Reset total

Acil çözülmesi gereken sorunlar için birlikte çalışıyoruz

Günümüzün iklim değişimi gibi önemli sorunlarına değinmek için etkinizi anlamak, ölçmek ve paylaşmak önemlidir. 2030’a kadar sera gazı salınımımızı sıfıra çekmekte kararlıyız ve salınım azaltma hedeflerimiz yakın zamanda Science Based Targets Initiative (SBTi) tarafından yakın zamanda onaylandı.

• FY21
  • FY20

İş gücümüzü destekliyor ve geliştiriyoruz

Dünyanın dört bir yanındaki 295.000 iş arkadaşımız en büyük varlığımız ve başarımızın temelidir. Çalışanlarımıza potansiyellerine ulaşma, doyurucu ve sürdürülebilir kariyerler inşa etme ve kapsayıcı liderler olma fırsatı verecek fırsatlar yaratmaya odaklıyız.

Reset total

Müşterilerimiz

Fortune Global 500 şirketlerinin %84’ü dahil olmak üzere 200.000’i aşkın şirket bizim müşterimiz olmayı seçtiği için gururluyuz. Hızla değişen dünyada başarıya ulaşmalarına destek olmaya gönülden bağlıyız.

Müşterilerimizin profili

Çalıştığımız tüm sektörlerde kaliteli hizmet sağlıyoruz

PwC’de yaptığımız her şeyin temelinde yüksek kaliteli hizmet vermek yatar; paydaşlarımız da haklı olarak bizden bunu bekler.

Focus on quality illustration

Kilit riskleri nasıl tespit ediyor ve yönetiyoruz?

Hızla değişen dünyamızda PwC’nin yüz yüze kaldığı riskleri anlamak ve bunları yönetmek için etkili aksiyonlar almak için birlikte çalışmamız önemlidir.

Approach risk illustration

İş etiğimiz

PwC’nin başarısının temelinde yaptığımız her işte uyguladığımız tutarlı yüksek standartlar bulunur. Küresel yönetişim kurulumuz her PwC üye şirketinin uymakta hemfikir olduğu titiz standartları yönetmekte kilit rol oynar.

Governance illustration

Bu Küresel Yıllık Raporda PricewaterhouseCoopers, PwC ve biz kelimeleri PricewaterhouseCoopers International Limited’ın üye şirketler ağına veya bağlama göre bir veya birden fazla PwC üye şirketine işaret eder. Daha fazla bilgi için www.pwc.com/structure adresini ziyaret edin.

Pazarlama ve İletişim, Kıdemli Müdür, İstanbul, PwC Türkiye