ETİKA 2018 Türkiye Etik Ödülleri sahiplerini buldu

PwC Türkiye bu yıl yedinci kez üst üste
“ETİKA 2018 Türkiye’nin En Etik Şirketleri”
ödülüne layık görüldü

Türkiye’de 38 yılı aşkın süredir toplumda güven oluşturmak ve önemli sorunlara çözüm üretmek için çalışan PwC Türkiye, bir kez daha ETİKA Türkiye Etik Ödülü’ne layık görüldü. ETİKA Türkiye Etik Ödülleri, Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından her yıl geleneksel olarak etik ve iş ahlakı farkındalığı yaratmak, etik bilincini yaygınlaştırmak ve gençlere örnek olacak şirket ve yöneticileri ödüllendirmek amacıyla veriliyor. PwC Türkiye, ETİKA Ödülleri’nin verildiği ilk günden bu yana üst üste 7. kez bu ödüle layık görüldü. 20 şirketin ödüle layık görüldüğü ETİKA 2018 Türkiye Etik Ödülleri töreninde PwC Türkiye adına ödülü, PwC Türkiye ortağı Ersun Bayraktaroğlu aldı.

7. kez bu ödüle layık görülmenin gururunu yaşadıklarını belirten Ersun Bayraktaroğlu,

“Etik konusunu anlamak ve uygulamak her PwC’li için  ‘toplumda güven oluşturmak ve sorunlara çözüm bulmak’ şeklinde tanımladığımız amacımıza doğrudan hizmet ediyor. Davranışlarımızın etik kurallara uygun ve en doğru şekilde gerçekleşmesi, kendi saygınlığımız kadar müşterilerimiz ve toplumumuzun saygınlığına da katkı sağlıyor. Onun için ve en önemlisi de vicdanlarımız için etik olmak zorundayız.  PwC Türkiye olarak bu yaklaşımımızla toplumda oluşturduğumuz güveni her gün pekiştirmek ve gençlere bu konuda örnek olmaya gayret ediyoruz ” dedi.

Pazarlama ve İletişim, Kıdemli Müdür, PwC Türkiye