PwC Türkiye’de 6 Yeni Şirket Ortağı

PwC Türkiye’deki 40. yılına 59 ortak ve 2.000 kişilik kadro ile giriyor

Türkiye’nin ekonomide ve iş dünyasında yaratabileceği fırsatları iyi okuyan PwC Türkiye, ülkemizin dünya liginde söz sahibi olma yolundaki yürüyüşüne katkı vermek üzere bilgi ve deneyim yatırımlarına devam ederek istikrarlı büyümesini  sürdürüyor. Her alanda geleceğe yatırım yapan Türkiye’nin lider denetim, vergi ve danışmanlık şirketi PwC ülkemize olan güvenini yeni 6 şirket ortak ataması ile bir kez daha gösterdi.

Yeni atamalar çerçevesinde Aslı Şen Söylemez Danışmanlık Hizmetleri, Erhan Poyrazoğlu, Namık Barış Doğan, Orhan Öztürk, Serdar İnanç Denetim Hizmetleri ve Ece Yavuz Vergi Hizmetleri alanlarında ortaklığa kabul edildiler. PwC’nin küresel düzeyde uyguladığı kriterler çerçevesinde başarı göstererek PwC Türkiye ortaklığa kabul edilen 6 üst düzey yönetici, uzun yıllara dayanan deneyimleri ve bilgi birikimleriyle Türk iş dünyasında fark yaratacak işlere imza atmaya ve değer yaratmaya devam edecekler.

Stratejiden uygulamaya, denetimden, vergi çözümlerine her konuda geleceğin kazanan yapılarının oluşturulması için alanında uzman, 2.000 kişiye ulaşan profesyonel kadrosu ile 1981 yılından bu yana müşterilerinin çözüm ortağı olan PwC Türkiye, yeni atamalarla birlikte şirket ortak sayısını 59’a yükseltti.

Toplumda güven oluşturmak ve önemli sorunlara çözüm bulmak üzere Türk iş dünyasına sundukları hizmet yelpazesinin her geçen gün genişlediğini ve günümüz ihtiyaçlarına uygun olarak şekillendiğini söyleyen PwC Türkiye Başkanı Halûk Yalçın şu değerlendirmede bulundu:

İş dünyasının ve hayatımızın farklı boyutları ile baştan aşağı yeniden şekillendiği bir dönemdeyiz. Yeni şirket ortaklarımızla doludizgin gelen yeniliklerle değişen dünyayı ve iş yapış dinamiklerini herkesten önce analiz etmeye ve çözmeye devam edeceğiz.

COVID etkileri de dahil yarı bilim kurgu gibi bir dönemin içinden geçerken büyük bir bağlılık ve özveri ile birbirine kenetlenen PwC Türkiye, tüm güçlüklere rağmen ülkemize olan güvenimizden bir tek zerre kaybetmeden geleceğe yatırımlarına devam edecek ve istikrarlı büyümemizi sürdürecek.  Yeni şirket ortaklarımız tam da bu amaca yönelik olarak bize büyük enerji ve Türk yaşamına harika değerler katacak donanım ve deneyimleriyle aramızdalar.   PwC Türkiye olarak 40. yılımızda PwC Network içindeki tüm bilgi ve deneyim birikimini güzel ülkemizin, müşterilerimizin ve tüm paydaşlarımızın emrine sunmaya kararlıyız.  Daha güzel bir dünya için koşulsuz, karşılıksız, değer yaratmak üzere var gücümüzle çalışmaya güzel ülkemizin iş yaşamına değer katmaya ve başarılara yenilerini eklemek için tüm enerjimizle ofiste, müşteride veya ‘home ofis’te sahalarda olmaya devam edeceğiz.” 

Editöre Notlar

PwC Türkiye’nin yeni şirket ortakları

Aslı Şen Söylemez

2002 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olan Aslı Şen Söylemez, aynı yıl PwC Bağımsız Denetim Hizmetleri bölümünde çalışmaya başladı. 2005 yılında PwC Danışmanlık Hizmetleri bölümüne geçen Söylemez, finansal özel inceleme ve diğer satın alma ve birleşme hizmetleri konularında yerli ve yabancı şirketler ile özel sermaye fonlarına danışmanlık hizmetleri vermektedir.  Danışmanlık Hizmetleri bölümündeki kariyeri esnasında 200’den fazla satınalma işleminde görev almıştır. Ağırlıklı olarak; sağlık, ilaç, sanayi üretimi ve perakende sektörlerinde tecrübesi olan Söylemez, SMMM unvanına sahiptir. Aynı zamanda PwC Danışmanlık Hizmetleri bölümü Sağlık, İlaç ve Yaşam Bilimleri Sektörü Lideridir. 

Ece Yavuz
ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu olan Ece Yavuz, 2003’te PwC Türkiye Muhasebe ve Mali İşler Yönetim Hizmetleri Bölümüne katıldı. Yavuz, çok uluslu şirketlerin muhasebe, beyanname, raporlama ve ertelenmiş vergi süreçlerinde uzmanlaştı. Yavuz, aynı zamanda Ortak Hizmet Merkezi muhasebe ve vergi süreçlerinde tecrübe sahibidir. Kısa dönem PwC Hollanda ofisinde çalışan Yavuz, SMMM unvanına ve SPK Bağımsız Denetim lisansına sahiptir. 

Erhan Poyrazoğlu
2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Erhan Poyrazoğlu aynı yıl PwC Türkiye Bağımsız Denetim Hizmetleri bölümünde profesyonel kariyerine başladı. 2010 yılında PwC'nin uluslararası değişim programı kapsamında denetim müdürü olarak PwC Rusya'ya katılan Poyrazoğlu, o tarihten bu yana başta Türk şirketleri olmak üzere, çok uluslu şirketlerin denetimlerinde çeşitli seviyelerde görev almaktadır. Halen PwC Rusya bünyesinde Türkiye Masası'nı temsil eden Poyrazoğlu, ağırlıklı olarak perakende ve hızlı tüketim malları ve endüstriyel üretim sektörlerinde uzmanlaşmış olup, SMMM unvanına ve ACCA ruhsatına sahiptir.

Namık Barış Doğan
2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası Finans bölümünden mezun olan Namık Barış Doğan, 2005’te PwC Türkiye Bağımsız Denetim Hizmetleri bölümüne katıldı. 2010 yılında PwC Türkiye Shared Service Center birimini kurduktan sonra, 2019 yılından itibaren yurt dışına hizmet ihrac eden bir birime dönüştürmüştür. Doğan; aynı zamanda PwC Türkiye'nin Dijital Dönüşüm sorumluluğunu yürütmektedir. Ağırlıklı olarak otomotiv sektöründe uzmanlaşan Doğan, SMMM ve Bağımsız Denetçi unvanlarına sahiptir.  

Orhan Öztürk

2006 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olan Orhan Öztürk aynı yıl PwC Türkiye Bağımsız Denetim Hizmetleri bölümüne katıldı. PwC Türkiye Inovasyon Ofisi'nde de görev alan Öztürk; ağırlıklı olarak telekomünikasyon, teknoloji, medya ve e-ticaret sektörlerinde uzmanlaşmıştır. Uluslararası Finansal Raporlama Standartları, Sarbanes-Oxley ve Sermaye Piyasası Mevzuatı denetimlerinde tecrübe sahibi olan Öztürk, SMMM ve CIA unvanlarına sahiptir.

Serdar İnanç
2001 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden mezun olan Serdar İnanç, aynı yıl PwC Türkiye Bağımsız Denetim Hizmetleri bölümüne katıldı. Finansal Raporlama ve Muhasebe Danışmanlığı Hizmetleri Ekibi’nde de görev alan İnanç; aynı zamanda üniversitelerde finansal raporlama ve denetim üzerine dersler vermektedir. Ağırlıklı olarak, endüstriyel üretim, perakende ve tüketici ürünleri, enerji ve doğal kaynaklar sektörlerinde uzmanlaşan İnanç, SMMM unvanına sahiptir.

İletişim Formu

PwC çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşın

İletişim

Aslıhan Dellaloğlu Karacalı

Pazarlama ve İletişim, Direktör, PwC Türkiye

Telefon: +90 212 326 6570

Bizi takip edin