PwC Türkiye COVID-19 açıklaması

Değerli paydaşlarımız,

Dünya COVID-19'a karşı hep birlikte yürütülen mücadelemiz ile zorlu bir dönemden geçerken PwC olarak insan sağlığını ve toplum faydalarını en ön planda tutarak çalışmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta başından itibaren evden çalışma, uzaktan teknolojik erişim ve iletişim yöntemleri ile yürütülen çalışmalarımız gerek bizlerin gerekse paydaşlarımızın bu sıkıntılı dönemde tüm ihtiyaçlarını karşılar şekilde sorunsuz devam ediyor ve yakın gelecekte sosyal mesafe riski ortadan kalkana dek çalışmalarımızı bu şekilde yürüteceğiz.

Ocak ayından bu yana aktif olarak çalışan Acil Durum Grubumuz COVID-19 ile ilgili gelişmeleri çok yakından takip etmektedir. Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı'nın tüm yönlendirmelerine uygun aksiyonlar çalışanlarımız ve paydaşlarımıza yönelik tüm uygulamalarımıza yansıtılmaktadır.

İşlerimizi uzaktan yürütürken teknolojik altyapımız ve tüm olanaklarımızla müşterilerimizin yanındayız. İş sürekliliğinin sağlanmasına yardımcı olmak üzere en güncel uygulamaları da içeren ürünlerimizle bu karmaşık dönemde son derece etkili olacak hizmetlerimizi kalite standartlarımızdan taviz vermeden sürdürüyoruz.

PwC Türkiye olarak gelişmelere göre olası senaryolar için hazırlıklara odaklanarak ilerlerken güncel yeni hizmetlerimiz konusunda sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

Bu sıkıntılı günlerden toplum olarak büyük deneyimler kazanarak ve birbirimize çok daha kenetlenmiş olarak esenlikle çıkacağımıza eminiz...

İletişim

Aslıhan Dellaloğlu Karacalı

Pazarlama ve İletişim, Direktör, PwC Türkiye

Telefon: +90 212 326 6570

Bizi takip edin